8. januar 2012

2012

Hei og godt nyttår!
Skolen begynte igjen på onsdag etter ferien, så nå er det fullt kjør igjen med lekser og prøver! Og semesteret mitt er ikke over før slutten av januar, det vil si at alle final exams for dette semesteret kommer nå framover. Etter semesteret er over starter semester 2, og da får jeg fire nye fag! Det er sånn systemet funker her, vi har fire fag det første semesteret, og går gjennom et helt års pensum på den tiden, og fire fag det andre semesteret. Så får vi til sammen åtte fag på et år; åtte ettårs-pensum fag!

Romjula var avslappet, vi var mest hjemme og snudde døgnrytmen! Hehe. Nyttårsaften feiret vi med denne gjengen, her i Moses Lake:
Vi møtte dem i Cartagena for snart to år siden, som jeg skrev om her. De bor faktisk i Seattle nå, så det passet kjempefint :-) Da nyttårsaften kom hadde vi lett etter fyrverkeri eller i det minste stjerneskudd på butikkene, men hadde ikke funnet noen ting! Så vi var spente på om det kom til å bli noe i det hele tatt, i lille Moses Lake. Da klokken ble tolv nyttårsaften var det faktisk litt fyrverkeri lengre inn i byen, men ikke noe å skryte av for oss nordmenn! Så vi laget en varmluftsballong(oppskrift her), vi! Vi dynket bomullsdotten og satte fyr på den, men med all den tunge metalltråden, pluss bittelitt vind, ville den ikke engang lette. Så metalltråd ble tatt av og mer bomull ble festet og dynket, og på andre forsøk lettet ballongen! Fornøyde så vi at ballongen steg til værs og....falt ned på andre siden av et tre i hagen :-) Men den fløy, det gjorde den!

I 2011 skjedde det masse! Vi startet året på Trinidad med gode venner, og endte året i Moses Lake med gode venner :-) Innimellom rakk vi å seile oppover hele Karibien og Bahamas, være en hel sommer i Norge, se New York, og så gå et halvår på high school i Moses Lake.

Jeg hilser til alle som jeg kjenner!
Godt nyttår!
Klem fra Ingeborg

Ingen kommentarer: