1. april 2012

No bli' det vår

Hola chicos!
Gjett hva jeg har begynt med? Track & field! Altså friidrett. Jeg bestemte meg for at når jeg nå går på high school i USA må jeg jo prøve en skolesport. Først trodde jeg at track & field var løping generelt, og jeg er strengt tatt ikke verdensmester i løping. Ikke helt der, liksom. Så da var jeg usikker på om jeg ville bli med. Men da jeg fikk vite at man kan velge blant friidrettsgrener ble jeg med likevel. Den første uka var jeg med på sprintegruppa, og da ble vi kjørt skikkelig fra dag én. Det var ganske mange som ga opp etter den første dagen faktisk!! (Det er mulig det har noe med at man kun får noen få dager på å velge en vår-sport..) Uansett, den neste uka fikk vi prøve alle de forskjellige grenene. Etter den uka var vi med i det første friidrettsstevnet, og vi måtte velge to grener vi ville bli med i. Jeg valgte spydkast og lengdehopp. Og etter det første stevnet har det vært tre stevner til, så det er ganske mye! I tillegg til stevner har vi to timers trening hver dag rett etter skolen. Men det er supergøy! Nå har jeg begynt med 100-meter igjen også, mest fordi treneren ville at jeg skulle... Likevel, som sagt, det er gøy!
Spydkaster'n!
Thorstein har vært med på skolelaget i en robot-konkurranse, First Robotics Competition - som er internasjonalt om man kommer så langt med sin robot, hvor de bygget en robot på hjul som skulle spille en type basketball. De har jobbet med roboten siden semesterstart, og konkurransen fant sted i Seattle forrige helg. Og det var tydeligvis en stor greie! Mange lag hadde jo vært med før og var veldig forberedt, med ganske proffe roboter og sponsorer og greier. Andre var ikke det, men jeg tror det var gøy likevel. Vi kom og så på dem i aksjon, og selv om spillet var litt vanskelig å forstå var det moro å se! Thorstein har tenkt å bli med neste år også.

Ellers går det fint på skolen også! Gjør det greit i alle klassene, og nå som jeg er vant med mengden lekser og sånn er det ikke for vanskelig heller. Metal Art som jeg har snakket om en gang før her er veldig gøy, og jeg begynner å få til sveising nå. Arc-welding, tig-welding, mig-welding, og oxy acetylene-welding. Mitt prosjekt nå for tiden er en liten frosk i metall. I engelsk leser vi for det meste bøker, noe som går bedre og bedre hele tiden. Så har jeg matte og biologi i tillegg, og de er da ikke så verst heller.

Nå er det spring break, så vi har en liten pause fra skole. (Men ikke fra track & field, nei, trening hele uka. :P) Vi vurderte å reise til California, men nå tror jeg ikke det blir før til sommeren.. Mulig vi reiser et annet sted, men foreløpig har vi ingen klare planer. Ferie er fint uansett.

Håper alle har det kjempefint så langt i 2012, og at våren er på vei slik den er her! Ha det bra!

Klem Ingeborg

2 kommentarer:

KATHRINE sa...

Hei Ingeborg! Så koselig å høre hvordan det går :) Du så utrolig kul ut med spydet, håper det er så moro at du bare gunner på videre :D
Klem Kathrine

Ingeborg sa...

Haha :D Så fint å høre fra deg! Og jo, det i alle fall veldig gøy!
Klem Ingeborg