16. juli 2012

På tur i en 15-seters Chevrolet!

Hei dere! Hvordan har dere det? Har dere godt vær? Det har vi!

Vi har vært på roadtrip til California sammen med familie fra Norge. Vi kjørte the "scenic road", det vil si ute på kysten hvor det er veldig fint og "scenic". De store stedene vi var innom var Portland, San Francisco og sist men ikke minst Los Angeles. Min favoritt var desidert Portland, i og med at den var en rolig, pen, men også ganske stor by. Det var mye trær og sånt plantet i sentrum, så det var veldig koselig der. Jeg har skrevet mer om hva vi opplevde der i det forrige blogginnlegget.
Portland
Powell's bookstore i Portland...whoa!
 Etter det kjørte vi inn mot Redwood-skogene i California, som består av høye og ekstremt tykke trær. Der bodde vi ei natt i telt, på et campingsted blant alle trærne. Vi var åtte stykker i et seksmannstelt! Haha! Neste dag kom, da, og vi vandra litt i skogen før vi hoppa i bilen og kjørte avsted igjen. San Francisco var også en fin by, men den var av de travlere.. Vi campet en vei unna byen, så det var litt langt å kjøre. Men, men. Det var en veldig fin campingplass - KOA het den. Vi kjørte på Golden Gate Bridge (som ikke var av gull :(, men var rødmalt i stedet (den var fin, altså)), kjørte trikk, så Fisherman's Wharf og gikk i de ekstremt bratte bakkene. I San Francisco var det kaldt, forresten, og tåke hver morgen!
I Redwood-skogen
Tåke over den "gyldne" brua
På vei videre sørover stoppet vi på en nydelig strand med sand, sol og surfebølger i ordentlig Californiastil. Kjempefint! Etter det var vi innom i Santa Cruz på tour hos en gitarmaker (onkel Arnt er gitarmaker han også), og så Monterey, og så.....L.A.! Vi var i Hollywood og så The Walk of Fame og Hollywood-bokstavene, vi var i Disneyland (joho!), og vi var rundt på noen andre plasser også. Men byen er jo gigantisk, så det var umulig å få med seg alt! Vi var der kun i ca. tre dager, så det er jo åpenbart at ikke alt fikk plass når byen er så svær. Men, men - sånn er det når man er på roadtrip!
Sjøløver på vei til L.A.!! Den i midten skal til å klø seg! :D

Disneyland!!
Hadde en veldig fin tur, og tusen takk for besøket! :-) 

Nå er vi tilbake i Moses, og det har vi vært i ei uke nå.
Vi snakkes!
Klem Ingeborg

Ingen kommentarer: