21. desember 2012

Hei og god jul

Nå er førster quarter'n over på college, det er ferie, og jula er rett rundt hjørnet. Har vært utfordrende å starte på college synes jeg, men det kan vel ses på som bra, det. At det er utfordrende liksom. Er faktisk noe helt annet enn high school, spesielt med tanke på at man ikke får leselekser - man må lese uten å bli bedt om det. Uten å få tildelt sider som skal leses til da og da. Høres kanskje ut som en veldig liten forandring, men jeg merker det er en stor forskjell. I alle fall for meg.

Etter opplevelsen i fjor med det gigantiske plastikkjuletreet som måtte tjores til veggen bestemte vi oss i år for å kjøpe oss ekte juletre. De har solgt dem i lang tid nå, og flesteparten av amerikanerne har hatt dem oppe siden slutten av november. Så i forgårs dro vi ut for å kjøpe oss juletre. For oss var dette vanlig - om ikke tidlig - innkjøpstid av juletre, men slik er det ikke her. Selgeren sa de prøvde bare å få solgt ut de siste trærne nå, sesongen er over, så vi fikk et stort og flott tre for halv pris. Haha! 

Ellers har det så langt vært en rolig ferie. Har ryddet og vasket etter en eksamenperiode hvor slikt ikke ble prioritert, og vi er kommet langt i pyntingen også. Som de kjedelige nordmennene vi er (....) har vi ikke julelys utenpå huset, men det er vel strengt tatt ikke julebelysning som mangler i gata her.. :)

Har også bakt pepperkaker. Her har du bilde av en av dem:

God jul, folkens! :)
Klem fra Ingeborg
PS: Var en skuffende vanlig dag i dag til å være 21. desember 2012!

Ingen kommentarer: