14. januar 2011

Prickly Bay!

Hei! Nå ligger båten for anker i Prickly Bay, Grenada, og vi har vært her siden den 8. januar. Internett er ikke like lett å komme på når vi ligger for anker, for vi kan ikke ha PCene koblet til så mye.

Prickly Bay er FULL av båter. Faktisk har det vært mange norske båter her, på grunn av ARC-racet som gikk over fra Gran Canaria til St. Lucia i desember. Det var vel til sammen rundt 70 (!) norske båter som gikk over Atlanterhavet i november/desember, så det er ikke rart vi støter på dem. Vi som trodde vi gjorde noe uvanlig og tøft når vi reiste på langtur i seilbåt...... Her og her finner du nettsiden til to norske båter som er/har vært på Grenada.

Prickly Bay er veldig fin. Turkist/grønt varmt badevann i ekte Karibienstil! Fine fisker også, noe vi ikke har utforsket veldig mye ennå..men snorkling skal det nok også bli snart! Ellers er det akkurat nå fantastisk vær, selv om det har regnet et par ganger tidligere i dag, og det kommer nok et par skyll i ettermiddag også. Regntiden skal være over i februar her, håper det er riktig. Varmen er det likevel ingenting å si på, den skal visstnok være ganske jevn året rundt.
Solnedgang Prickly Bay
Vi har ikke vært veldig mye rundt om på øya ennå, men vi har i alle fall vært i hovedstaden, St. George's. Vi var på museum og fortet i St. George's og fikk høre om at det var Colombus som oppdaget Grenada, om orkanen Ivan som rammet Grenada i 2004, og om den cubansk-bygde flyplassen som de har. På toppen av fortet var det en flott utsikt, vi så blant annet hele det svære Caribbean Cruise-skipet som lå ved brygga der i hovedstaden. Dessuten elsker jeg å se horisonten fra høyt oppe, den er alltid så fin..
Guiden vår, Paul

Dette er Karibien, jeg merker det bedre her enn på Trinidad. Mye rastafletter og dreadlocks å se rundt omkring, og sammen med det blå vannet - KARIBIEN DELUXE! Livet er bra.

Klem fra Ingeborg

Ingen kommentarer: