7. januar 2011

Littegran mer Trinidad

Hvis vi skulle på handlesenteret fordi Dockside-supermarkedet ikke hadde det vi skulle ha, gikk vi bare opp på veien utenfor marinaen og stilte oss opp på bussholdeplassen der. Etter et par minutter kom det en hvit minibuss med gul stripe på. Vi vinket og gikk på mens vi sa "HiLo supermarket" til sjåføren. Så kom det folk på av og til, og folk gikk av av og til, som på en vanlig buss, før han stoppa på HiLo-supermarket. Han tok imot betalinga vår (rundt fem kroner per pers) før vi gikk av MaxiTaxien og inn på HiLo. Akkurat det samme på veien tilbake. Sånn funker det, det er så kjekt! Det må være hundrevis av MaxiTaxier rundt om på øya, for de kommer rett og slett hele tiden overalt!

De fleste Trinidadierne har en avslappet Karibien-stil. Svære dreadlocks eller rastafletter samlet i en gigantisk lue på hodet og store ensfargede t-skjorter. Også snakker de veldig rart, sånn skikkelig Bob Marley-engelsk. "Good moe'nin', liedis!"

Været har vært helt ok mens vi har vært her. Varmt og en del sol, men litt regn nesten hver dag. Med "litt" mener jeg "en liten stund", for det har vel strengt tatt ikke bare vært LITT regn.. Jeg mener, når det regner er det som om en svær bøtte vann blir helt ned over Trinidad..

Selv om det er varmt har vi ikke badet en eneste gang, utenom i et basseng, for vannet er så oljete og svart her med alle marinaene og båtene. Så nå gleder vi oss til å kaste anker i Prickley Bay i Grenada, for der er det sikkert fint å bade :) Håper å komme oss avgårde i dag, da er vi fremme i morgen.

Vi snakkes på Grenada!
Klem fra Ingeborg

Ingen kommentarer: