13. februar 2010

MY CRAZY LIFE

I går dro vi ut på Sea Test for å sjekke masta og seilet og sånt. Vi hadde med oss to fra Rigging Mar. Alt gikk kjempe bra! Storseilet hadde riktignok en feil, forseilet er fortsatt for lite (søren..) og vinden var ikke akkurat imponerende, men ellers...var Sea Testen vellykket. Seilene var flotte og ingen ting falt av, og motoren dundret i vei. Det er fint å vite at den funker. Men problemene må jo selvfølgelig fikses. Vi har planer om å reise fra Mallorca i morgen, for så å få alt fikset på seilmakerfabrikken til Hood sails i Murcia inne på fastlandet. Værmeldingene ser bra ut for turen.

 
Sea Test!
  
 Far :-) Han har selvfølgelig blitt forkjøla, da. For sikkerhetsskyld. Er det virkelig ingen - ikke engang forkjølelsesbakterier - som skjønner at vi har lyst til å reise fra Balearene snart?
Det er veldig kaldt. Det var 2,8 grader ute da vi sto opp i dag. Rett før jeg dro på meg langrennskia, vet du. Det er snø på øya, faktisk. Men det er oppe i fjellet, vi har sett det på Mallorca TV. "Nevida historica!" Historisk vær på Mallorca! Skolebarna hadde laget snømenn og tatt med seg snøballer hjem og greier. Synd at ikke snøen rekker hit også. Det hadde vært noe: Å måke snø på dekk :-)

Jeg har et lite tips til de som har lyst til å lære spansk! BBC har laget et flott spanskkurs for nybegynnere som er gratis og lagt ut på siden deres. Kurset heter "MI VIDA LOCA", altså MY CRAZY LIFE... Klikk her for å komme til kurset! Kurset bygger på en veldig spennende historie, så det er lett å bli revet med! Det er engelsk hjelpetekst, og lett å bruke. Vi ser opp til flere episoder hver dag og får trent på spansken samtidig som det er skikkelig spennende. Anbefales!

Jeg gleder meg til å reise. Mastehavariet tok nesten et halvt år å fikse, så nå ser vi frem til å ikke måtte bli i en marina i ukesvis for å vente på et eller annet. Men vi får se; vi er jo ikke helt klare ennå.
Klem fra Ingeborg

Ingen kommentarer: