15. januar 2010

Finally!

I dag er en fin dag. Nå har vi ventet i kanskje tre måneder på denne dagen. Masten er på plass! Altså, masten er satt på båten, men de holder fortsatt på med sikring og slikt. Den ser perfekt ut!

Nå har vi en ketch igjen!

Circa klokken 11 i dag, tok vi med båten over til den andre siden av havna. Vi festet liner og gikk i land der borte. Riggerne fra Rigging Mar gjorde alt klart, og kjørte den nye stormasten bort til båten på traller. Med hjelp av en kran fikk de masten ombord, så festet de masse tau før kranen slapp masten og lot den stå på egen hånd. Da tittet solen frem bak skyene og gjorde denne dagen enda bedre (om mulig..). Når de så var ferdige med tau og stramming, tok vi båten tilbake til marinaen hvor vi har båten. Nå sikrer de masten, ordner nytt rekkverk på den ene siden og sikkert noe mer. Vi sitter på clubcafèen sånn at vi har god nettforbindelse. Skal bli flott å se når alt er helt ferdig!

 
Her gjør de alt klart for masteoppsetting.

Og her trilles skjønnheten vår inn!



Splitter ny!

Og vi er publikum..

Nesten helt oppe nå..

Masten løftes mot Sirius.

 
KETCH-UP!



Ser ikke masten flott ut?

I går var vi på akvarium, visstnok Europe's most spectacular aquarium. Det var kjempeflott, og vi har planer om å dra dit igjen. Slik at vi kan få se haimating og sånt! Det var en del vi hadde sett før, men det meste var likevel moro å se. Du vet, vi tenker på når vi skal dykke i Karibia..

 

Vi er bestevenner!
Når far kommer hjem til uka tror jeg vi bare drar, jeg. Til Gibraltar..og forbi!
Stor klem Ingeborg

Ingen kommentarer: