12. oktober 2009

Vi har vært på stranda og badet i dag...

Jeg tenkte overskriften var fin fordi nesten alle som leser bloggen min har regn og kaldt vær, hm?

Altså, mamma og jeg har vært og badet i dag. Det var herlig vann! Dere vet, nå som det er litt kaldere i lufta føles vannet varmere enn på sommeren når det er mange grader i lufta. Når det er 35-40 grader i lufta, føles 20-25 grader ganske kaldt..

Mamma leser en del norske seilblogger. Altså, norske seilbåter som er på langtur sine blogger. >Denne bloggen< er en av dem. Da hun leste den i går ettermiddag, så hun at de var på Ibiza! De skulle visst ligge for anker. Så mamma fant telefonnummeret deres, og ringte dem opp. Til tross for at klokken viste over ti, ville Sølvi og Ole Petter gjerne komme bortom for å hilse på og prate. Og de kom med en gang. De var forbauset over at vi var i så godt humør når de fikk høre om, og se resultatet etter mastehavariet (Egentlig var vi utrolig heldige! Masten gjorde nesten null skade på resten av båten!). Men det var jo minst hundre år siden vi hadde møtt norske seilere; var det rart vi var glade? Dessuten har vi fått KVIKK LUNSJ av dem :-)

I dag kom våre norske venner bortom igjen, og de fikk en liten omvisning inne i båten også. De ga uttrykk for at de likte den, og det ble vi kjempe glade for. Vi treffer dem i morgen også, men vet ikke noe mer. Kanskje vi møtes en annen plass enn Ibiza også?

Ha det bra!
Ingeborg Ingeborg

2 kommentarer:

Ragna sa...

Hei hei! Misunner dere STORT! Tenk at det går an å bade. Ute. Nå!
Men jeg trenger vel ikke å klage nå som det er høstferie.
Hyggelig at dere har møtt nordmenn også :)
Klem Ragna

Ingeborg sa...

Hei Ragna :-D
TUSEN TAKK FOR KOMMENTAREN! :-)
Jeg kommer til å nyte dette vakre været helt til dere får snø i Norge. Da er det vel bare regn, regn, hagl og regn her?
Superhyggelig å høre fra deg ;-)
Klem Ingeborg