7. mai 2010

Livstegn fra Las Palmas

Hei på dere!
Du ser kanskje at jeg har ordnet ny header? Bildet er tatt i Maspalomas-ørkenen sist vi var der. Og kjolen har faktisk mamma sydd! Uten mønster. Flink, ja?

Nei, vi har ikke flyttet oss. Vi har jo planer om at neste step skal være overfarten, så vi må jo forberede oss nå. Hvor vi seiler over er nesten helt planlagt også. Pga. stormene i Karibia har vi tenkt å seile over til Brazil (via Kapp Verde-øyene?) først. Så seiler vi heller oppover kysten utover sommeren og høsten og er i Karibia ved juletider og bruker vinteren og våren på å seile der. Ikke særlig detaljerte planer, men det er jo nesten mottoet vårt, det: Vi drar dit været fører oss.

Dagene går med til skole, internett-bruk, bytur og andre vanlige ting. I tillegg har vi vært på teknisk museum, et kjempestort museum som minner litt om Vitensenteret i Trondheim. Der var det alt fra kunst og gamle datamaskiner på utstilling til EyeToy-spill og en karusellrobotarm som snurret deg rundt, kastet deg til side og tok deg opp ned. Kjempebra. Så hvis du skulle besøke Las Palmas noen gang, husk å besøke Mùseo Elder. Det er verdt det.


Klem Ingeborg

Ingen kommentarer: