6. desember 2009

Fine dansere i nasjonaldrakter


Adventsstaken vår! Når det blir varmt nok (fra lysene), begynner englene å fly rundt og rundt, og da klinger det i bjellene. Er den ikke flott?

I dag har mamma og jeg vært på utflukt! Ja, vi tok bussen klokken elleve til en by på andre siden av Ibiza, nemlig San Antonio. Der skulle vi se på tradisjonell dansing. Plassen der dansingen skulle holde sted var også et marked fullt av forskjellige håpefulle selgere. Hippier, de fleste av dem. De hadde mye morsomt, blant annet armbånd laget av gafler...Og det er ikke tull, de var faktisk veldig fine. Uansett, dansingen var morsom å se på. Danserne hadde nasjonaldraktene til Spania og dansen var flott. Det var tre jenter og fem gutter. En av guttene spilte på fløyte og tromme mens resten danset. Jentene hadde gigantiske skjørt, og aner du hvor mange underskjørt de hadde, eller? Gjett!




Her teller de skjørtene, og det var 12 underskjørt pluss hovedskjørt og forkle! Utrolig!

Og nå skal mamma og jeg støvsuge og høre på julemusikk tror jeg. Det er i alle fall planen. Så kanskje jeg lager noen flere julegaver også, vi får se. Så vi snakkes!
- ingeborg ingeborg

Ingen kommentarer: