9. desember 2009

Pepperkaker må vi ha. Pepperkaker smaker bra :-)

Heisann!
I dag er det 9. desember (!), om du ikke har fått det med deg. Altså 15 dager igjen til julaften! I den forbindelse har mamma og jeg bakt pepperkaker. Vel, vi har bakt deigen, men den må jo stå til i morgen før vi kan steke den i kaker. I år fant vi faktisk også gyllen sirup, noe vi i fjor (på Leros) ikke fant. Da måtte vi bruke gjennomsiktig sirup, som gjorde at pepperkakene smakte litt annerledes. Ellers har jeg åpnet 9. adventskalenderluke i dag. Og hva som befant seg under luken kan du lure på. Jeg kan hinte med at det er en sjokoladekalender, hehe.



  Jippi!


 
 

Vi har det fint, og det er nå klart at vi skal feire jul her på Ibiza. Men jeg sutrer ikke, for det er ikke meningen i jula, ikke sant? Det skal jo være masse konserter og forestillinger nå. Dessuten er det like fint å være på Ibiza i jula som noen andre steder! Forresten, det hadde vært koselig å være et sted det er snø. Men det kan jo komme snø her også...i Spania...Vel, det er lov å drømme.



Så har du sett det òg. Jokerhatter, altså.

Stor klem fra Ingeborg

PS: Bildene fra Barcelona og sånt kommer i morgen. Hvis ikke internett bestemmer seg for å ikke virke da, selvfølgelig..

Ingen kommentarer: